gligorAsociaţia Culturală CitiZenit invită astăzi publicul timişorean la o proiecţie de filme scurte în regia tânărului realizator arădean Bogdan Gligor, eveniment organizat cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Timiş. Proiecţia va avea loc în sala Studio a Casei Artelor din Timişoara, între orele 18 şi 19:30.

Fiecare dintre cele patru scurtmetraje („Ode to a Tree”-2011, „To Venice”- 2013, Antonio Cauli- 2013, „Forget Zahir”- 2013, „tHIS iS nOT a bANANA”- 2013) va fi urmat de o sesiune de întrebări şi răspunsuri legate de povestea din spatele lui şi de film, în general.

Bogdan Gligor este proaspăt absolvent al Facultății de Film și Teatru din Edinburgh. Reîntoarcerea sa in România, în 2013, a dat naștere Asociației Culturale CitiZenit care promovează și organizează evenimente culturale, în special din domeniul cinematografic, în Arad și Timișoara. Tânărul arădean mărturiseşte că își propune să organizeze cât mai multe şi să treacă, în calitate de regizor, la filme artistice de lung metraj.

(G.S.)

Recomandările redacției