Final cu intrare liberă, la închiderea stagiunii REPER 65

0
661

revizorul2Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad pregăteşte publicului său o dublă surpriză, care se va materializa în seara zilei de duminică, 22 iunie, începând cu ora 19,00. „Iată că ajungem la finele stagiunii REPER 65, stagiune dedicată aniversării celor 65 de ani de teatru profesionist în limba română la Arad. Fiind o stagiune specială, nu putem să îi punem punct fără a oferi celui mai statornic partener al teatrului nostru – publicului – un eveniment care să marcheze aşa cum se cuvine încheierea unei etape şi premisele unui nou şi la fel de provocator sezon teatral“ – spune managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad, Bogdan Costea.

Astfel, în seara de duminică vom sărbători împreună atât Teatrul ca formă de exprimare artistică, cât şi pe slujitori săi, pe acei oameni dăruiţi total miracolului scenei. Evenimentul va fi împărţit în două părţi, fiecare dintre ele având o importanţă specială, atât pentru public, cât şi pentru actori. Prima parte va cuprinde premiera spectacolului REVIZORUL, de N. V. Gogol, în regia lui Laurian Oniga, decorul lui Doru Păcurar şi costumele Indrei Colta. Distribuţia acestui spectacol inspirat din marea dramaturgie universală este formată din actorii Ovidiu Crişan, Liliana Balica, Roxana Sabău, Mariana Tofan Arcereanu, Dorina Darie Peter, Oltea Blaga, Angela Petrean Varjasi, Dan Covrig, Robert Pavicsits, Sorin Calotă, Oana Kun, Carmen Butariu, Constantin Florea, Călin Stanciu şi Ilko Gradev.

În cea de a doua parte a serii, publicul este invitat să participe la cea de a doua ediţie a Galei Actorului Arădean – o gală care se doreşte a deveni o tradiţie în spaţiul cultural arădean, dedicată acelor profesionişti ce ştiu să cucerească prin har şi muncă inimile spectatorilor.

Înainte de a vă spune că sunteţi aşteptaţi duminică seara de toţi cei care fac ca Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad să prindă viaţă ori de câte ori se aprind reflectoarele în sălile de spectacol, vă mai spunem un lucru foarte important: intrarea la premiera spectacolului REVIZORUL şi la Gala Actorului Arădean este liberă! Vă aşteptăm să fiţi alături de noi într-o seară specială, cu oameni speciali!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.