Pentru toți elevii, dar mai ales pentru cei merituoși – nu puțini la număr, data de 14 iunie a fost încărcată de emoție, pentru că încheierea anului școlar a fost marcată prin tradiționala festivitate.
După intonarea Imnului Național, directorul Liceului Tehnolgic Săvârșin, Luminița Costea a felicitat absolvenții claselor terminale și a înmânat premii speciale ele­velor care au avut rezultate de excepție la olimpiadele școlare naționale, iar domnul primar, Ioan Vodicean a adresat cuvinte de încurajare tinerilor care pornesc pe un nou drum în viață.
Au fost nominalizați elevii care au participat la concursurile școlare, apoi profesorii diriginți i-au premiat, cu diplome și cărți, pe cei cu rezultate foarte bune obținute la clasă în acest an școlar.
De clipe emoționante au avut parte elevii clasei a XII-a, la predarea cheii. S-au ținut discursuri de mulțumire și recunoștință, ti­nerii simțind nostalgia despăr­țirii.
Tinerii olimpici
Tinerii din Săvârșin s-au remarcat cu rezultate școlare deosebite în anul școlar încheiat „Elevii Liceului Tehnologic Săvârșin au participat și anul acesta la olimpiadele școlare locale, județene și naționale, având rezultate foarte bune. Preocuparea tine­rilor pentru studiu este susți­nută de cadrele didactice coor­- donatoare – profesorii Florin Timofte, Florin Fărău, Ana Ma­ria Popa, Violeta Mărgineanu, dar și de conducerea liceului, reprezentată de profesor Luminița Costea. Mai mulți elevi s-au întrecut la Olimpiadele de Limba și literatura română, Matematică și Religie – Alianța Evanghelică, având punctaj foarte bun”, a susținut profesor Ana Maria Popa.
Următorii elevi au obținut re­zultate de excepție:
Recalo Roberta (cls. a X-a A): locul al II-a – Olimpiada Națională – Religie – Alianța Evanghelică
Recalo Timeea(cls. a XII-a A): locul al III-lea – Olimpiada Națională – Religie – Alianța Evanghelică
Suciu Rebeca din clasa a XI-a A s-a calificat la Olimpiada Națională de Matematică
Cirți Miruna (cls. a VI-a): premiul al II-lea la Olimpiada Jude­țeană de Limba și literatura ro­- mână – Universul cunoașterii prin lectură
Recalo Timeea: premiul al III-lea la Olimpiada Județeană – Limba și literatura română
Recalo Roberta: Mențiune la Olimpiada Județeană – Limba și literatura română
Cadrele didactice îi apreciază și le doresc succes pe mai departe.

Recomandările redacției