martiangioZiua de 18 septembrie ar putea fi ultima din istoria grupării moștenite de la Nicolae Bara și puse în funcțiune de Giovanni Catanzariti în vara anului 2010, când s-a și făcut combinația pentru locul din liga secundă cu Fortuna Covaci. Între timp, la club a apărut și piaza rea, Adrian Marțian, care a pus bomboana pe colivă și astăzi FC UTA SA nu mai are niciun fel de activitate.
Totuși, din punct de vedere juridic, gruparea arădeană încă există, însă chinul s-ar putea încheia astăzi. La Tribunalul Arad, se judecă memoriul lui Marțian cu privire la creanța prinsă în tabelul inițial al creditorilor, urmând a se da o soluție defintivă în acest caz atâta timp cât dejeanul și Catanzariti nu s-au înțeles amiabil. Teoretic, după această soluție ar trebui să se treacă la etapa următoare din procesul de insolvență și anume planul de reorganizare.
Însă, judecătorul sindic ar putea pune capăt chinului printr-o decizie de altfel sugerată de ceva timp de unii fotbaliști neplătiți de 5-6 luni de zile sau alți membri de la masa credală. „Prioritar este memoriul lui Adrian Marțian la cuantumul creanței sale, însă s-ar putea lua și alte decizii. Spre exemplu, oricine din tabelul creditorilor poate cere falimentul societății și există posibilitatea ca judecătorul să ia în considerare acest lucru. Administratorul judiciar al FC UTA SA, Dan, Urse și Asociații va reprezentat de avocatul Cristian Cristian, urmând ca apoi să exprimăm un punct de vedere”, ne-a declarat Iulian Zaharia, unul dintre reprezentanții administratorului judiciar.
De înfățișarea de astăzi s-a interesat și Dorin Micșa, care poate participa și el la proces în calitate de administrator special.

Recomandările redacției