Hermann Szabolcs a studiat la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, la Academia Franz Liszt din Budapesta și la Universität für Musik und Darstellende Kunst din Viena.
În perioada anilor 2016 – 2020 a activat ca dirijor la Teatrul de Operetă din Budapesta, iar din septembrie anul trecut este dirijorul Teatrului și al Operei din Szeged.
Ca dirijor a colaborat cu Orchestra Radio din Budapesta, Orchestra Simfonică din Miskolc, Orchestra Simfonică Danubia, Filarmonica Cluj, Filarmonica Oradea, Filarmonica Dinu Lipatti Satu Mare, Filarmonica Arad, Concerto Budapesta, Orchestra Simfonică Szolnok, Orchestra Simfonică Gödöllő, Orchestra Simfonică Monarchia, Orchestra Simfonică Alba Regia, Orchestra de Cameră Simplicissimus, Orchestra de Cameră Anima Musicae.
În anul 2013 a câștigat premiul I la Concursul Național de Analize Muzicale Contemporane și premiul II la Concursul Național de dirijat „Lantos”. În 2018, la Concursul Internațional Doráti Antal, a fost ales printre cei mai buni 20 de dirijori.
Hermann Szabolcs este deopotrivă un compozitor activ, specializându-se în lucrări care promovează maghiarimea.
Soprana Narcisa Brumar a absolvit cursurile Facultății de Muzică din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, iar în perioada anilor 2003 – 2006 a beneficiat de burse de studii oferite de CEE Musiktheater şi Deutsche Bank din Viena. A obţinut primele premii în domeniul competiţiilor în anul 1997, la Festivalul Crizantema de Aur de la Târgovişte, unde i-a fost acordat Premiul I, dar şi Premiul Publicului, Premiul Primăriei şi Premiul Presei. La ediţia din anul 2003 a Concursului Internaţional de Lied de la Braşov a obţinut Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor, iar doi ani mai târziu, la cea de a 16-a ediţie a Concursului Internaţional de la Verviers – Belgia, i-a fost acordat premiul II. Narcisa Brumar a fost desemnată Cea mai bună solistă lirică a anului din România la Gala Premiilor Operelor Naţionale, care a avut loc la Iaşi, în anul 2014.
Angajată a Operei Naționale Române din Timișoara încă din timpul studenției, soprana debutează în anul 2003 în rolul Silviei, din opereta cu titlu omonim de Emmerich Kálmán, partitură care îi va aduce consacrarea și va da startul unei cariere dinamice, care se va extinde aproape în toate domeniile de referință: operă, operetă, muzică sacră.
Narcisa Brumar a cântat pe scene din Austria, Belgia, Bosnia şi Hertegovina, Coreea, Croaţia, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, ș.a.
Cristina Vlaicu a studiat pianul și violoncelul la Alba Iulia și canto clasic la Facultatea de Muzică din Timișoara, la clasa conf. dr. Ana Stan. Membră în corul Ion Românu, al Filarmonicii Banatul din Timișoara, debuteaza în anul 2009 pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, în rolul Rosinei din opera Bărbierul din Sevilla.
Pe parcursul evoluției sale profesionale, soprana a studiat în cadrul diferitelor cursuri de măiestrie cu tenorul Corneliu Murgu (Timișoara), soprana Ioana Ungureanu (Milano), tenorul Tomiță Popescu (Viena), soprana Renée Corenne (SUA), soprana Jennifer Goltz (SUA).
În 2014 devine solistă a Operei Naționale Române din Timișoara și în același an, în urma unui casting, devine protagonista primului spectacol Disney din România, Beauty and the Beast, interpretând rolul principal, Belle.
Tenorul Cristian Bălășescu devine în 2009 licențiat al Universității „George Enescu” din Iași, Facultatea de Interpretare Artistică, specializarea canto, la clasa profesor Corneliu Solovăstru. Își continuă perfecționarea vocală participând la cursuri de măiestrie vocală oferite de Mariana Nicolesco, Corneliu Murgu, Pompeiu Hărășteanu, Renne Corenne.
Abordează de-a lungul carierei artistice și roluri în comedia muzicală, teatrul muzical pentru copii, spectacole de revistă și estradă.
Din anul 2006 își desfășoară cu succes activitatea artistică, ca prim solist, în cadrul Operei Naționale Române din Timișoara.