Finala Cupei României feminin se dispută la Arad, cu spectatori în tribune! Biletele sunt disponibile online

0
266

AC Piroș Security nu a reuțit să treacă de Olimpia Cluj în semifinalele Cupei României, astfel că Aradul nu va avea reprezentantă în lupta pentru trofeu, duminică, 6 iunie.

Stadionul Francisc von Neuman din Arad găzduiește ediția din acest an a finalei Cupei României la fotbal feminin cu spectatori în tribune.

Începând de joi s-a dat statul la achiziționarea de bilete online, pe bilete.frf.ro. În faza finală se vor întâlni Heniu Prundu Bârgăului, vicecampioana României, și Universitatea Olimpia Cluj, campioana en-titre.

Prețul unic al unui bilet este de 10 ron. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în stadion, însă și datele acestora trebuie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion se face doar în baza unui bilet valabil nominal, anunță FRF pe site-ul oficial.

Pentru a respecta condițiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 310/708/2021 privind prezența spectatorilor, la acest joc pot asista doar:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;

Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.