Finala Cupei României la fotbal feminin se joacă pe Arena Francisc Neuman, cu spectatori

0
289

În cadrul Ședinței de Comitet Executiv din 29 aprilie 2021 a fost aprobată locația de disputare a finalei Cupei României feminin, ediția 2020-2021.

Aceasta se va disputa pe data de 6 iunie, pe Arena Francisc von Neuman din Arad, inaugurată în 2019. Ora de disputare a partidei va fi anunțată ulterior.Faza sferturilor de finală este programată pe 12 mai, de la ora 17:30, anunță FRF pe site-ul oficial.

Cu toate acestea rămâne de văzut dacă Aradul va avea echipă în finala Cupei României programată pe 6 iunie, începând cu ora 12:30. În semifinală, AC Piroș Security Arad va trebui să câștige împotriva campioanei „en-titre”, Olimpia Cluj, pe data de 2 iunie. Vulpițele Galbene Roman – Heniu Prundu Bârgăului este cealaltă semifinală a Cupei.

Potrivit protocolului Ministerelor Sportului, Tineretului și Sănătății, care impune normele pentru revenirea suporterilor pe stadioane Aradul ar putea avea un prim meci cu spectatori pe 6 iunie. Iar teoretic arena Francisc Neuman inaugurată vara trecută își va deschide pentru prima oară porțile pentru fani pe 6 iunie, cu ocazia finalei Cupei României la fotbal feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.