Băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur s-au înclinat și în a doua manșă a semifinalei Ligii Elitelor, Viitorul s-a impus sâmbătă dimineață cu 4-0 pe terenul din localitatea constănțeană Ovidiu, adjudecându-și biletele pentru ultimul act.
Amfitrionii au decis calificarea încă din primul act. Era minutul 22 când Zamfir n-a putut prinde mingea trimisă acasă de Salka, Munteanu a fost pe fază și a trimis în poarta goală, 1-0. Desprinderea a venit după șapte minute, când tot Munteanu a reluat din 5 metri centrarea expediată de Georgescu de pe flancul drept, 2-0.
Munteanu avea să realizeze hattrick-ul în minutul 48, atunci s-a desprins din marcaj preluând o pasă peste apărare a lui Grameni și a trimis pe lângă Zamfir în plasă, 3-0. Iar în minutul 70, același Grameni l-a lansat pe nou-intratul Girsik, acesta a pătruns în stânga suprafeței de pedeapsă arădene, a driblat și portarul și a trimis, din 10 metri stânga, în poarta goală, 4-0 scor final.
UTA și Viitorul Constanța se întâlnesc din nou, pe 26 mai, în finala Cupei României U17.
„O echipă mult mai bună ca și noi, cu calitate în toate compartimentele”, a admis Sandu Gaica. „Noi am prins o zi foarte slabă, deși oboseala după o săptămâna încărcată nu e chiar o scuză. Ne întâlnim în finala Cupei. Rămânem echilibrați și realiști în continuare, să vedem lucrurile bune, am ajuns în primele patru din țară. Nu putem spune că e un sezon ratat, copiii au muncit în acest an”, a adăugat antrenorul principal al utiștilor pentru
Peste două săptămâni, la București (Mogoșoaia sau Buftea) UTA va juca finala mică a Ligii Elitelor. Adversară va fi Sporting Vaslui.
Formații:
Viitorul: Șerban – Georgescu (56 Grosu), Ștefănescu, Vlad, Mureșan – Negrean (50 Girsik), Dumitrescu (65 Vultur), Călin, Grameni (72 Sârbu) – Munteanu (72 Pocol), Pitu
UTA: Zamfir – Haloș, Vidican (73 Pașcu), Salka, Mohaci – Hrezdac, Isac (65 Cocriș) – Dumitru (51 Nagy), Miculescu (71 Duma), Gavrilă – Nistor (49 Tăședan)
Arbitru: Ionuț Anghelini – Daniel Băraru, Florin Iftode (toți din Galați)

Recomandările redacției