Inteco Holding este o firmă care a reușit să se impună în Vestul țării și nu numai prin calitatea serviciilor oferite. Societatea a fost înființată în 2002 devenind o firmă de tradiție în domeniul construcțiilor civile, de drumuri, instalații electrice, sanitare, alimentare cu apă, canalizare, execuții linii de tramvaie, stații de tratare a apelor uzate, întrețineri de drumuri și deszăpezire. Mai mult, trebuie spus că Inteco Holding dispune de o gamă de utilaje de cea mai mare performanță, în toate domeniile.
Despre omul de afaceri Ovidiu Palcu am mai scris, având în vedere că deține una dintre cele mai de succes firme din județ și este, de asemenea, un gospodar desăvârșit. De altfel, chiar în ziua în care am vorbit cu patronul de la Inteco Holding despre modul în care se dezvoltă compania, am auzit fără să vrem, într-o stație de alimentare cu combustibil de la Sebiș, o discuție purtată între trei persoane. Subiectul? Ovidiu Palcu și Inteco Holding. Iar cei trei au avut numai cuvinte de laudă la adresa omului de afaceri.
„Este un lucru demn de apreciat că a făcut o casă pentru o familie cu cinci sau șase copii. Trebuie să ai un suflet mare să faci așa ceva. Dar câte și mai câte nu a făcut pentru oamenii săraci și prin alte zone ale țării. O astfel de persoană se naște la câteva sute de ani”, a spus una dintre persoane.
Inteco Residence
În ceea ce privește Inteco Holding trebuie spus că acum, pe lângă lucrările pe care le are în județ și în Ucraina, societatea construiește două blocuri la Timișoara. Este o nouă dovadă a faptului că vorbim de o firmă care se bucură de o reputație excelentă, foarte apreciată, foarte apreciată pentru calitatea serviciilor prestate.
Despre ceea ce se întâmplă la Timișoara am stat de vorbă cu jurista Andreea Rangu. Aceasta
susține că se lucrează la un ansamblu de locuințe situat pe strada Ion Ionescu de la Brad, dedicat familiilor moderne.
„Inteco Residence este un ansamblu de locuințe gândite și totodată realizate pentru familiile moderne. Acest ansamblu rezidențial are în total 65 de apartamente, 36 locuri de parcare la demisolul blocurilor, 52 de locuri de parcare la sol și un loc de joacă pentru copii. Complexul este situat pe strada Ion Ionescu de la Brad, la numărul 11 A. După finalizarea lucrărilor, spațiile se vor vinde”, susține Andreea Rangu.
Prin modul în care se lucrează, prin atenția care este acordată detaliilor, Inteco Holding dovedește încă o dată că este o firmă serioasă. „Din punctul nostru de vedere, o firmă dovedește că este puternică prin ceea ce realizează, prin progresele pe care le face de la o zi la alta, ca și în cazul nostru. În ceea ce ne privește, mai trebuie să știți că suntem o echipă unită în jurul patronului”, a mai declarat Andreea Rangu.
Agricultura, un alt obiect de activitate
Un alt obiect de activitate al Inteco Holding este agricultura. În ultima vreme s-a vorbit mai puțin despre acesta, deși ocupă un loc important în preocupările firmei. Cheltuielile au fost și sunt mari, cu atât mai mult cu cât un teren care a fost dat în circuitul agricol de inteco Holding a presupus o adevăvărată operațiune de desțelenire, având în vedere că era plin de tufișuri și mărăcini. Rezultatele au fost însă dincolo de orice așteptări, având în vedere că toamna nu a existat cultură de porumb în tot Banatul și toată Crișana cum a fost la Bocsig și Sebiș. „Cei care se ocupă de agricultură știu, iar cei care nu se ocupă trebuie să aibă în vedere că agricultura este soră cu natura. Ce îți dă natura, aia ai”, spunea un fermier. La rândul său, Ovidiu Palcu ne povestea de multe ori că din cauza prețurilor mici la porumb și cereale, au fost situații în care atunci când a tras linie a constatat că nu-și poate acoperi investiția. Nu vrea însă să renunțe la cultivarea pământului, având în vedere că are o gamă de utilaje de mare performanță.

 

Recomandările redacției