Firma Inteco Holding este pregătită să intervină cu utilajele de deszăpezire pe şosele

0
483

Inteco Holding este o societate care a fost înfiinţată în anul 2002, de-a lungul timpului a devenind o firmă de tradiţie în domeniul construcţiilor de drumuri şi poduri, construcţii civile, instalaţii electrice,  sanitare, alimentare cu apă, canalizare, execuţii linii tramvai. Prin achiziţia unei staţii de mix­- turi asfaltice firma lui Ovidiu Palcu a devenit din ce în ce mai puternică. Asta, în condiţiile în care acum se ocupă şi de fabricarea  şi comercializarea materialelor pentru drumuri, mixtură asfaltică, betoa­- ne, emulsii bituminoase şi mastic bituminos.
Autospecialele sunt pregătite
Având în vedere că iarna bate la uşă, iar în unele zone ale judeţului zăpada şi-a făcut deja simţită prezenţa, trebuie spus că societatea dispune de toată gama de utilaje de deszăpezire moderne. Pentru a afla mai multe am stat de vorbă cu patronul Ovidiu Palcu.
„Se apropie iarna şi vin problemele pe drumuri. Mă gândesc în primul rând la polei şi chiciură, dar eu vă spun că noi suntem pregătiţi. Avem în dotare 30 de autospeciale echipate cu dispozitive de împrăştiat materialul antiderapant, aceste maşinării mai au în dotare lame de îndepărtare a zăpezii de pe partea carosabilă a drumului. De menţionat că, din acest pachet de autospeciale mai fac parte şi cele 14 încărcătoare frontale din depozite. Noi, care acţionăm pe cei 1.100 de kilometri de drum judeţean trebuie să asigurăm în permanenţă utilajele care să intervină, pentru ca şoseaua să fie practicabilă pe perioada de iarnă. Ar mai fi o problemă, aceste utilaje vor fi plătite doar dacă intervin pe timp de iarnă, momentan Consiliul Judeţean Arad nu ne-a solicitat să intrăm în bază. Riscul este să stăm pe bani foarte puţini. În cele din urmă toate se sparg în capul meu. Pe lângă subpunctele pe care le-am amintit, sunt depozitele din Arad, Ineu, Criş, Lipova şi Sebiş. Odată ce am intrat în bază ştim cum plecăm, dar asta depinde de beneficiar. Facem un apel la cei care folosesc traficul să aibă maşinile echipate corespunzător de iarnă, aici vorbim de anvelope, lanţuri, antiderapante şi o lopăţică pentru că este normal aşa ceva. Vreau să vă precizez ceva, iarna trecută o maşină de mare tonaj a circulat fără anvelope de iarnă şi cu cauciucuri uzate. Nu este normal aşa ceva. Tot noi suntem vinovaţi pentru că alţi soferi sunt inconştienţi, sper ca în acest an să nu ne mai confruntăm cu asemenea evenimente”, ne-a declarat Ovidiu Palcu.
dsc03809 dsc03808 dsc03793 dsc03791 dsc03790 dsc03762 dsc03761 dsc03759

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.