Firma INTECO HOLDING, pregătită de deszăpezire

0
627

Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a cerut măsuri pentru un trafic în condiții bune, pe drumurile județene, în zilele următoare, în care prognoza meteo se anunță nefavorabilă! 

Compania INTECO HOLDING, firma care se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene, deține cel mai mare parc de utilaje pentru deszăpezire, suficient încât să acopere două județe. Firma este pregătită oricând să intervină să curețe drumurile și să facă față situației. 

Având în vedere că în următoarea perioadă de timp, prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, lapoviță și ninsoare, am solicitat firmei care se ocupă de deszăpezire să fie pregătită pentru a face față situației! La ora actuală, două utilaje echipate cu lamă și răspânditor intervin pe Sebiș – Moneasa și Julița – Gurahonț. În total avem 43 de utilaje echipate, din care 22 cu lamă și răspânditor și 21 de încărcătoare. Vom continua să monitorizăm starea drumurilor, pentru a avea 100% drumuri sigure!”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.