Firțulescu: „Mă bucur că UTA nu mai e ce a fost pe vremea mea, mi-ar plăcea să revin la Arad”

0
274

firtuPrintre cei mai activi jucători al celor de la CSM Râmnicu Vâlcea în disputa de azi cu UTA a fost ex-ul Dragoș Firțulescu. Component de bază al FC UTA-ei SA, „mijlocașul de buzunar” a plecat de la Arad în în februarie 2014, mirosind bătaia de joc la care avea să fie supusă echipa fanion a Aradului de patronul de carton, Adrian Marțian.
Între timp, fotbalistul a mai trecut pe la Kaposvari Rakoczi și Dinamo, iar acum dorește să-și relanseze cariera la CSM Râmnicu Vâlcea. E titular în formația lui Pelici, dar vrea să revină rapid în circuitul Ligii 1, dar și în tricoul UTA-ei.
„În acest moment, e important să joc cât mai mult și să-mi ajut echipa. Doar așa pot ajunge la o formă sportivă bună și să fiu remarcat de formațiile din prima ligă. Îmi propun să revin cât mai repede acolo, dar nu aș zice nu nici unei oferte de la UTA. Mi-a plăcut să joc la Arad, atmosfera a fost unică, iar când  va fi în picioare noul stadion cred că va fi și mai frumos. În tricoul UTA-ei te simți cu adevărat fotba­list”, spune craioveanul.
Paradoxal, deși de la plecarea sa de la Arad nu a trecut decât un an și jumătate, Firțulescu nu prea a văzut fețe cunoscute la UTA. „Nu am mai fost coleg cu niciunu jucător din actualul lot. Îl cunoșteam pe Chindriș, cu Polgar am jucat la FC Olt, am mai vorbit cu Dorin Stana, dar și domnul Meszar.  Mă bucur că UTA nu mai e ce a fost pe vremea mea, că există condiții de performanță, că sunt oameni serioși și preocupați la club.  Investițiile sunt evidente și bine­venite într-un oraș cunoscător al fenomenului”, a adăugat fotbalistul de 26 de ani.
De asemenea, „Firțu” s-a bucurat de revederea cu membrii galeriei utiste. „Am vorbit puțin la final cu unii dintre ei, nu am uitat nici acum că au fost cazuri în care – poate – unii dintre noi chiar nu aveam ce mânca la Arad, iar ei ne-au ajutat din buzunarul lor. Iubesc mult această echipă, care trăiește și datorită lor”, a adăugat mijlocașul CSM-ului, care, după numărul de ocazii la o poartă și la cealaltă, consideră echitabilă remiza obți­nută sâmbătă pe „Motorul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.