Mama Antoniei, fetița în vârstă de patru ani care a fost ucisă în Arad, a fost acuzată de complicitate la crimă de către rudele iubitului ei. Acestea au adus noi detalii halucinante în acest caz tragic și susțin că femeia le-a dat anchetatorilor o declarație falsă.

Cea care ar fi alertat Poliția întâia oară a fost chiar sora presupusului criminal al Antoniei. Acum, femeia vine cu noi informații ce schimbă complet tot ce se știa despre ultimele momente din viața copilei. Se pare că mama fetiței ar fi mărturisit familiei că firul de păr descoperit în pumnul micuței i-ar aparține, ceea ce înseamnă că Sabrina a fost de față când fiica ei a fost omorâtă, conform impact.ro. 

„A vorbit cu unchiul meu și a recunoscut că firul de păr de la fată din mână este al Sabrinei. Și Sabrina a spus că este părul ei”, a mărturisit sora criminalului.

Reprezentantul companiei de taximetrie la care a apelat bărbatul pentru a duce geamantanul în care era cadavrul Antoniei a dezvăluit că presupusul criminal ar fi dat un telefon, imediat după ce a ieșit din mașină. Sora lui este convinsă că cea pe care a sunat-o a fost chiar Sabrina. „Pe ea a sunat-o, așa am înțeles, că pe ea. A stat în casă cu mine, cu mama mea, cu copiii, cu iubitul meu și cu Florin, bineînțeles. Cum am spus, nu vreau să îi iau apărarea fratelui meu, vreau să spun adevărul. Ea era extrem de indiferentă cu copiii”, a mai spus sora bărbatului, potrivit Spynews.

Recomandările redacției