Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea și-a sărbătorit joi seară, prima mare victorie din postura de patron al echipei de fotbal Turris Turnu Măgurele. Învingător cu 2-0 contra Rapidului, fiul şefului partidului de guvernământ nu a fost iertat de fanii furioşi din Giuleşti. Dar evenimentul a fost marcat din nou de un incident în care I se adresează injurii.

La finalul celor 90 de minute, Dragnea, însoţit de bodyguarzii care l-au protejat toată ziua, a fost luat în colimator de unul dintre fanii echipei lui Constantin Schumacher: ,,Eşti patron de fotbal pe banii furaţi de taică-tu. Pe ciordeală eşti patron, băi. La puşcărie să vă duceţi, băi, amândoi! Infractorilor! Eşti patron pe banii furaţi de la copii, băi, nenorociţilor. Nu mai ieşiţi singuri de străzi, v-aţi luat gărzi! Ordinarilor!”, a fost mesajul dur al bărbatului.

Dragnea Jr. a evitat să intre într-un conflict cu fanii. A plecat liniştit spre maşină, alături de bodyguarzii săi, şi nu a părut niciun moment interesat să dea curs în vreun fel provocărilor.

Turris Turnu Măgurele, echipa antrenată de fostul stelist Erik Lincar, a eliminat Rapid, scor 2-0 în Giuleşti, şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, devenind a doua echipă din Liga 3 care „urcă” în această fază a competiţiei, după AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Marele merit pentru victoria uriaşă din Giuleşti le aparţine lui Erik Lincar şi jucătorilor săi, dar Valentin Dragnea e şi el scos în faţă pentru saltul echipei pe care o patronează. Marian Constantinescu, veteranul de 37 de ani care a pasat decisiv la ambele goluri din Giuleşti, a dezvăluit că fiul lui Liviu Dragnea e un patron căruia nu are ce să-i reproşeze. „Nu există presiune din partea lui Valentin Dragnea. Dânsul susţine financiar echipa şi vine la meciuri ca simplu spectator. Avem condiţii bune de pregătire, iar noi trebuie să ne facem treaba pe teren. Din ce am observat, este un tip educat, care a înţeles că în fotbal trebuie să lase profesioniştii să se ocupe de bunul mers la echipei. Nici vorbă să copieze modelul lui Gigi Becali la FCSB”, a declarat cel mai important jucător de la Turris Turnu Măgurele.

Recomandările redacției