Louis Ducruet, fiul prinţesei Stéphanie de Monaco, se va căsători anul viitor cu Marie Chevallier, cu care are o relaţie de şase ani şi cu care s-a logodit în februarie anul acesta, potrivit Mediafax. Informaţia a fost făcută publică pe platforma de socializare Instagram chiar de Marie Chevallier.
O prezenţă discretă, Louis Ducruet, în vârstă de 25 de ani, este cel mai mare dintre cei trei copii ai prinţesei Stéphanie de Monaco. Tatăl său, Daniel Ducruet, a fost garda de corp a prinţesei Stéphanie, înainte de a se căsători cu aceasta, în 1995, căsătorie ce s-a destrămat un an mai târziu.
Al 14-lea în ordinea succesiunii la tronul monegasc, Louis Ducruet a lucrat în ultimii trei ani ca recrutor pentru clubul sportiv AS Monaco. El şi logodnica sa, Marie Chevallier, s-au cunoscut în timp ce erau la facultate. În vârstă de 25 de ani, Chevallier este angajată la Société des Bains de Mer et du Cercle des Étrangers à Monaco, o companie care administreazã Cazinoul, Opera şi Hotel de Paris din Monte Carlo.

Recomandările redacției