badAtacantul arădean a continuat seria bună și, după tripla reușită duminică, în amicalul din Ungaria, a marcat din nou. Marți seară, Pâncota a câștigat confruntarea cu Luceafărul Oradea grație reușitei lui Flavius Băd, care a urmărit o minge respinsă de portarul bihorean după șutul lui Sălăjan și a înscris unicul gol al meciului (70).
„Am întâlnit o echipă foarte bună, peste nivelul ligii la care joacă. A fost un joc bun, repriza a doua ne-a aparținut în totalitate, dar era să luăm și gol la două mingi pierdute la centru de Huțanu și Issa. Am ratat foarte mult în actul al doilea, am avut și o bară, prin Polgar”, a povestit antrenorul Dan Cuedan.
„Sâmbătă dorim un nou amical, sperăm să găsim rapid un adversar potrivit”, a completat pre­- ședintele Pavel Piroș. Din trupa Șoimilor a lipsit Flavius Cuedan, care ieri era programat la control la Timișoara. Dacă mijlocașul scapă de sârmele cu care s-a ales în urma fracturii de mandibulă suferită în meciul cu Zăbrani, reia antrenamentele cu mingea.
Ultima adversară a alb-negrilor e continuatoarea fostei divizionare secunde Luceafărul Oradea. Echipa e antrenată de Zsolt Muzsnay și Ioan Papp-Deac și are ca obiectiv promovarea în Liga a III-a. În formula aliniată contra Pîncotei s-au regăsit doi componenți ai defunctei ACU Arad – Daniel Lupașcu și Istvan Balla.
Șoimii: Pașcalău (60 Irimia) – Ugoceanu (46 Pantea), Rusu (60 Lengyel), Crușoveanu (60 Lung), Siminic (60 Vițu) – Maghici (60 Huțanu), Suciu (84 Ugoceanu), Dubeștean (60 Issa), Polgar (60 Bulzan) – Mihai (60 Băd), Staicu (60 Sălăjan).
Luceafărul: Goia – Jude, M. Popa, Ciuciu, Tegzeș – Floruț, Teședan, Balla, Balea – Mangra, Agiurgioaiei. Au mai intrat: Mureșan, Lupașcu, Creț, Orbai.

Recomandările redacției