Flavius Cuedan, în curtea celor de la FC Botoșani

0
283

După ce s-a despărțit de Șoimii Pâncota, Flavius Cuedan redevenea automat jucătorul UTA-ei, grupare de care mai este legat sub contract până în vara anului următor. Însă, mijlocașul ofensiv nu a fost la reunirea de luni a echipei fanion pentru simplul fapt că se află de duminică seară la… Botoșani.
Fotbalistul care pe 8 ianuarie a împlinit 23 de ani a demarat pregătirile cu prim-divizionara pregătită de Cristian Pustai, care are ca obiectiv salvarea de la retro­gradare. Din informațiile noastre, arădeanul va efectua ambele cantonamente de iarnă cu gruparea moldavă, la Gura Humorului respectiv Belek (Antalya – Turcia), după care va primi un verdict din partea staffului tehnic al „alb-negrilor. La Botoșani mai evoluează un fotbalist din orașul nostru, portarul Răzvan Pleșca.
Dezlegare de la UTA ar avea până pe 10 februarie, dată la care Cuedan  ar trebui să știe ce-i rezervă viitorul apropiat. Fotbalistul, care în Liga a II-a a evoluat la FC Olt și Șoimii Pâncota, mai este curtat și de Unirea Tărlungeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.