pavelDorel Mutică va conta pe experimentatul atacant arădean în viitoarea stagiune a Ligii a IV-a arădene. Flavius Pavel a ajuns la o înțelegere cu conducătorii Progresului, grupare care se anunță candidată la lupta din prima parte.
„Am găsit aici o echipă bună, cu un antrenor nou și entuziast. Sperăm să facem o figură frumoasă, vrem să urcăm cât de sus se poate”, a punctat Pavel.
Atacantul în al cărui CV figurează  grupări ca ACU Arad, Tricotaje Ineu, Național Sebiș, Unirea Sînnicolau Mare ori Șoimii Pîncota a jucat ultima dată la gruparea maghiară Csnadapalotta FC. Trupa lui Rudi Lakatos a terminat pe locul 3 în Liga a IV-a și a jucat finala Cupei Ungariei – faza județeană.
Flavius Pavel a punctat de 13 ori pentru „legiunea arădeană”, din care au mai făcut parte Tambor, Szellelki, Vlădău, Gabor, Cotuna, Lakatos jr, Corbu, Şiclovan sau Puie. „A fost o experien­ță bună pentru mine și pentru ceilal­ți. Aș mai fi rămas, dar a venit oferta interesantă din partea Pecicăi și am decis să trag spre casă”, a conchis fotbalistul.

Recomandările redacției