stoicanTehnicianul Flavius Stoican şi-a reziliat, miercuri, pe cale amia­bilă, contractul cu FC Dinamo, informează site-ul oficial al grupării „alb-roşii”.
Conform sursei citate, decizia a fost luată în urma unei şedinţe ce a avut loc, miercuri, la Rin Grand Hotel, şi la care au participat Flavius Stoican, finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi conducerea clubului.
„Azi (n.a. ieri), la Rin Grand Hotel, a avut loc o şedinţă la care au participat conducerea clubului FC Dinamo Bucureşti, antrenorul Flavius Stoican şi finanţatorul echipei din «Ştefan cel Mare», Ionuţ Negoiţă. În urma discuţiilor purtate, FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul Flavius Stoican au decis rezilierea pe cale amiabilă a contractului de muncă al tehnicianului”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul fcdinamo.ro.
Flavius Stoican a preluat conducerea tehnică a echipei Dinamo la 22 septembrie 2013, înaintea unui meci din Cupa României – Timişoreana, cu Sănătatea Cluj.
În acest sezon, după disputarea a 14 etape, Dinamo ocupă locul şase cu 22 de puncte, la 12 puncte de liderul Steaua. În ultimele trei partide disputate de Dinamo, gruparea „alb-roşie” a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei României de către divizionara secundă CS Mioveni şi a pierdut partidele de campionat cu Steaua, scor 0-3, şi FC Viitorul, scor 2-3.

Recomandările redacției