Doar câteva zile au stat oltenii fără antrenor după despărțirea Adrian Mutu. Aseară, clubul din Bănie l-a numit în funcția de antrenor principal pe fostul internațional al Universității Craiova, Flavius Stoican. Acesta are contract până la finalul sezonului și deja este cu gândul la meciul de la Arad. ”Obiectivul este să jucăm fotbal și să batem UTA; sau măcar să încercăm și astfel să obținem un rezultat bun la Arad” a declarat noul tehnician pentru site-ul oficial al clubului patronat de familia Mititelu.

Printre altele Stoican a antrenat în Liga 1 pe Dinamo și Politehnica Iași, reușind cu moldovenii chiar o calificare în play-off. În liga secundă a fost antrenor la mai multe echipe și cu siguranță suporterii utiști își aduc aminte că Stoican este cel care a stat pe banca Petrolului în toamna lui 2019 când UTA, învingea Petrolul atât la Ploiești cât și la Arad cu același scor, 3-0. Ultima experiență a lui Flavius Stoican a fost pe banca celor de la Viitorul Pandurii de unde a demisionat la finele sezonului trecut.

FC U Craiova 1948 vine la Arad pe 17 octombrie din postura unei echipe care are 7 meciuri consecutive fără victorie și se situează pe locul 13 în clasament, loc de baraj aflat mult sub pretențiile conducerii. Echipa din Bănie are 9 puncte, cu 8 mai puține decât UTA care se află pe locul 8.  

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției