Florea putea face „dubla” dacă nu ar fi refuzat să bată penalty-ul din cauza unei accidentări: „Sperăm să răzbunăm ocaziile ratate azi la Timișoara”

0
240

În săptămâna în care a îmbrăcat de două ori tricoul de titular la UTA, Daniel Florea a reușit trei goluri în contul arădenilor. Realizase „dubla” la Sebiș, în Cupă, după care a fost accidentat la cap și prezența pe teren cu Pandurii era incertă. În cele din urmă și-a revenit și a evoluat aripă „stânga” în sistemul de joc utilizat inițiat de Todea și apoi atacant, lângă Marius Curtuiuș.
Practic, Florea a dat tonul revenirii „Bătrânei Doamne” cu reușita din finalul primei părți. „Din păcate, golul de azi nu a fost contat atât de mult, poate doar pentru moral, ca să revenim în joc. Am intrat la pauză cu 1-2, puteam să și câștigăm la final. Nu am avut șansă, am avut foarte multe situații de poartă, dar nu am reușit să câștigăm. Sper să răzbunăm ocaziile ratate la meciul de la Timișoara, să-i facem fericiți pe acești suporteri minunați. Am auzit și am simțit și și azi ce ardoare au suporterii față de meciul cu Poli. Acest derby ne mai poate salva pe noi față de ei, ne mai poate repara și situația în clasament, e clar că ne dorim să facem un meci bun și să câștigăm”, a spus fostul atacant al Astrei Giurgiu.
Daniel Florea este cel care a spart gheața pentru UTA la capitolul goluri marcate după 426 de minute de secetă în campionat. A făcut-o chiar la debutul pe gazon din Șiria, nu prea apreciat de unii dintre colegii săi. „Și terenul a fost bun, chiar vorbeam cu băieții că poate vrea Dumnezeu să dea puțină apă ca să meargă min­gea. A ținut cont de rugămintea noastră, am avut toate condițiile. Terenul și oamenii au fost cu noi, ocaziile, de asemenea, doar că mingea nu a intrat în poartă măcar de trei ori”, a mai explicat atacantul.
Chiar dacă au lipsit de la meci în prima jumătate de oră, „roș-albii” au fost la un penalty transformat distanță de toate punctele cu Pandurii. Burlă a fost cel care a ratat, dar executantul ar fi trebuit să fie altul. „Eu am fost desemnat să execut lovitura de la 11, dar aproape tot meciul am jucat într-un picior, din pricina unei probleme musculară. Apoi, la faza penalty-ului, am fost călcat pe tendon, îmi amorțise piciorul și am zis că, decât să dau eu care nu sunt 100%, mai bine las pe cineva în plenitudinea forțelor. Nici nu am văzut execuția lui Burlă, eu abia mă ridicasem de pe gazon și am rea­lizat că s-a ratat. Nu mai contează acum, i se poate întâmpla oricui, trebuie să ne concentrăm de acum pe derby-ul cu Poli. Situația în care ne află e neplăcută, eu mi-am făcut o părere, dar nu pot să mă pronunț. E prea devreme, tot ce-mi doresc este să fac tot posibilul să ajut cât de mult pot această echipă pentru că merită”, a încheiat Florea, care a recunoscut că a fost amăgit cu contracte peste hotare de unii impresari toată vara și, astfel, a ajuns să coboare, pentru un timp, în Liga a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.