S ă ai flori în casă este un lucru benefic atât pentru sănătate, cât şi pentru starea de bine. Mai mult decât atât, există unele plante care, pe lângă faptul că înfrumuseţează locuinţa, se spune că atrag norocul şi prosperitatea în toate zonele din viaţa ta. Iată care sunt acestea!, scrie Click.
Orhideea
Plantă elegantă şi disponibilă în mai mul­te culori, orhideea este o floare care e asociată cu fertilitatea, bogăţia, luxul şi no­rocul. De asemenea, simbolizează abun­denţa şi se spune că sporeşte succesul în carieră.
Această plantă iubeşte lumina şi creşte cel mai bine la pervaze. Inclusiv rădăcina are nevoie de lumină, de aceea se ţine în ghi­vece transparente. Udarea se face la 7-9 zile, dimineaţa, prin udarea uşoară a rădă­cinilor, fără a atinge frunzele sau mugurele.
Arborele de jad
Crassula ovata este o plantă suculentă în interior, cunoscută sub denumirea populară de „Copacul banilor‟ sau „Arborele de jad‟. Această floare este apreciată pentru longevitatea sa. Se crede că vibraţiile sale norocoase sunt prinse în împletituri.
Ele atrag banii şi norocul în viaţa celui care o îngrijeşte. Acţionează, de asemenea, ca un bun purificator de aer.
Bambusul norocos
Aşa cum îi spune numele, Bambusul no­rocos („Luck Bamboo‟) este o plantă aducătoare de noroc. Se spune că numărul său de tulpini determină în care zonă din viaţa ta va acţiona. De exemplu, dacă are 3 tulpini, planta se concentrează pe fericire şi viaţă lungă, 6 tulpini pe bogăţie, 7 tulpini pe sănă­- tate, 9 pe norocul general, iar dacă are 10 tulpini, te va ajuta să atingi perfecţiunea.

Recomandările redacției