Florin Cîțu, la Expo Arad: ,,Nu trebuie să căutăm soluții cu partide extremiste.”

0
608

Astăzi, 4 septembrie, ora 14:00, la Expo Arad, a avut loc prezentarea moțiunii lui Florin Cîțu, venit în calitate de candidat la șefia partidului PNL. La eveniment au participat membrii CDJ PNL, membrii BPJ PNL, consilierii județeni și consilierii municipali.

Înainte de prezentarea propriu-zisă a moțiunii pentru conducerea PNL, la intrarea principală în Expo Arad, prim-ministrul Cîțu a susținut declarații de presă, jurnaliștii neputându-i răpi nici măcar cinci minute. Europarlamentarul Gheorghe Falcă a pus punct întâlnirii cu jurnaliștii, invocând că sunt pe grabă.

Întrebat de jurnaliști ce părere are despre mesajul președintelui României, Klaus Iohannis, pentru USR PLUS, acesta a răspuns: ,,Este un mesaj sau un apel la responsabilitate. Sunt de acord cu mesajul preşedintelui, este un mesaj care spune că trebuie să fim responsabili într-un moment important pentru România. În acelaşi timp, eu citesc mesajul că în continuare putem să găsim soluţiiaşa cum spun de câteva zile, în interiorul coaliţiei de guvernare, nu în afară. Să nu ne uităm la soluţii alături de partide extremiste sau de socialişti, cei care au făcut rău românilor. Nu, soluţia este în interior, ne aşezăm la masă şi eu sunt dispus în continuare să discutăm, pentru că mult mai important pentru mine este ca această guvernare să continue, pentru că o guvernare care continuă face lucruri bune pentru români”. 

,,Eu vă spun că dacă ne așezăm la masă, avem soluții, nu trebuie să ne ducem în extrem”, a răspuns Florin Cîțu la întrebarea dacă mai poate avea încredere în USR PLUS.

,,În continuare, eu fac apel la responsabilitatea și maturitatea politică, să revenim, să discutăm și să găsim soluții, soluțiile sunt foarte simple, le avem deja”, a declarat Florin Cîțu, înainte de a-și prezenta moțiunea pentru conducerea partidului în fața membrilor PNL, cu ușile închise.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.