galisPreşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Arad, Florin Galiş, spune că primarul Gheorghe Falcă a preluat ştrandul în anul 2004 ca o entitate de care arădenii şi nu doar ei se bucurau. Acum, spune Galiş, ştrandul este într-o stare deplorabilă şi merge către faliment.
„Toate investiţiile cu care primarul Gheorghe Falcă se laudă, anume cele ce privesc bazele sau toboganele, reprezintă bani pu­blici aruncaţi. Problema este una de fond, nu de formă. Dezbaterile pe care le propunem vizavi de acest subiect sunt în plină desfăşurare. În cel mai scurt timp vom demara acţiunea de strângere de semnături pentru un proiect de hotărâre care să cuprindă lucrurile pe care arădenii şi-le doresc pentru Ștrandul Neptun”, a spus Florin Galiş.
Galiş mai spune că ştrandul a ajuns acum doar o destinaţie de weekend, puţin atractivă pentru arădeni. Liderul liberal spune că cei 2,5 lei pe care arădenii trebuie să-i plătească la intrare pentru accesul în zona comercială contează şi reprezintă un obstacol pentru poten­ţialii clienţi.

Recomandările redacției