Florin Iacob, împlinit după sosirea la națională

0
134

Portarul echipei arădene UTA, Florin Iacob a răspuns imediat convocării lui Mirel Rădoi la Echipa Națională. El a fost inițial pe o listă adițională, dar faptul că Ionuț Radu, nu a mai putut ajunge în cantonament după ce mai mulți jucători de la Inter Milano au fost depistași cu COVID-19, iar ASL (echivalentul DSP în Italia) Lombardia a impus carantina pentru toți jucătorii liderului din Serie A.

Așadar, portarul Iacob a ajuns în cantonamentul echipei naționale și se pregătește pentru confruntările cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. ACesta a vorbit pentru FRF TV despre primele impresii la echipa națională.

Mă bucur foarte, foarte mult că am ajuns în cantonamentul echipei naționale, este un vis împlinit. În timpul zborului de la Timișoara la București nu am avut alte gânduri decât faptul că merg la echipa națională și asta contează cel mai mult. Când te apuci de fotbal și ajungi jucător profesionist, îți dorești să ajungi la echipa națională și sunt foarte fericit că am ajuns aici”, a povestit portarul „Bătrânei Doamne“ pentru FRF.TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.