Florin Iacob și Liviu Antal, în echipa etapei după meciul cu Universitatea Craiova

0
316

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece. Echipa arădeană UTA dă din nou doi jucători echipei ideale. Este vorba despre căpitanul Florin Iacob și mijlocașul Antal, cel care a marcat golul câștigător în partida cu Universitatea Craiova.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 5-a:

Portar

Florin Iacob (UTA / 27 de ani) – A închis foarte bine poarta şi în acest meci. Este un portar experimentat, care dă siguranţă echipei.

Fundași

Claudiu Belu-Iordache (Rapid / 27 de ani) – A făcut cel mai bun meci din acest sezon, controlând perfect flancul drept.

Cristian Săpunaru (Rapid / 37 de ani) – A fost liderul care şi-a condus echipa spre succes în derby. Este un exemplu pentru tinerii fotbalişti din Liga 1.

Grigore Turda (FC Argeş / 24 de ani) – Pe lângă evoluţia ireproşabilă din defensivă, a înscris şi golul care a adus liniştea în tabăra piteştenilor.

Junior Morais (Rapid / 35 de ani) – A depus un efort fantastic pe toată durata derby-ului, reuşind să acopere perfect ambele faze de joc.

Mijlocași

Liviu Antal (UTA / 32 de ani) – Introdus pe teren în ultima jumătate de oră, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest început de sezon. A fost a 45-a reuşită din contul său pe prima scenă.

Jonathan Rodriguez (CFR Cluj / 31 de ani) – A dominat centrul terenului. A făcut cel mai bun meci în tricoul clujenilor.

Malcom Edjouma (FC Botoşani / 24 de ani) – A făcut faza din care moldovenii au marcat singurul gol al meciului de la Mediaş. Este un jucător care merită o atenţie deosebită, evoluţiile sale fiind tot mai bune.

Cristi Dumitru (FC Argeş / 19 ani) – Revenit la Piteşti, a înscris un gol şi a fost printre cei mai buni de pe teren.

Atacanți

Bogdan Rusu (CS Mioveni / 31 de ani) – A marcat golul care i-a dus Mioveniului a doua victorie la rând pe teren advers. Graţie reuşitei sale, argeşenii au urcat până pe locul 10.

Adam Nemec (FC Voluntari / 35 de ani) – A marcat singurul gol al meciului cu Academica. A fost a 22-a reuşită pe prima scenă din România pentru jucătorul slovac.

Antrenorul etapei:

Marius Croitoru (FC Botoşani / 40 de ani – FOTO) – Continuă să facă minuni pe banca Botoşaniului, asta chiar dacă lotul s-a schimbat mult şi în această vară. Remarcabil faptul că păstrează stilul ofensiv, un stil plăcut oricărui microbist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.