Florin Malița și Alin Iovănuț, dați în urmărire!

0
1255

Cei doi infractori care l-au împușcat pe Daniel Dragoman sunt de negăsit după ce au fost condamnați definitiv la închisoare cu executare. Polițiștii arădeni nu au putut pune în aplicare mandatele de executare a pedepsei închisorii pentru că nu au avut pe cine să transporte la penitenciar. Florin Malița și Alin Iovănuț și-au luat tălpășița după condamnările primite și sunt acum dați în urmărire generală.  

De menționat este faptul că Florin Malița a fost condamnat și în dosarul furtului celor 414 tone de cupru de la Curtici. Dar revenind la condamnarea primită după ce Daniel Dragoman a fost împușcat în coapsă în apropierea domiciliului său, Florin Malița a „primit” o pedeapsă de opt ani și patru luni, iar Alin Iovănuț a fost condamnat la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare. Sentința Curții de Apel Timișoara este definitivă. 

Amintim că, în luna octombrie a anului 2018, Daniel Dragoman a fost împuşcat chiar în faţa casei. Atacatorii i-au furat din maşină 100.000 de euro. Acesta a fost transportat la spital după ce Malița și Iovănuț l-au împuşcat chiar în faţa casei sale, în jurul orei 4.30, în dimineaţa zilei de 1 octombrie 2018. Dragoman s-a luptat cu ei şi a fost aproape să-i pună pe fugă, însă atunci a fost momentul în care unul dintre atacatori a scos arma, un pistol de calibrul 9 mm, şi a tras. Primul glonte nu l-a nimerit, al doilea l-a lovit în coapsă şi a ieşit din picior. Cei doi au reuşit să scape, însă nu înainte de a-i fura lui Dragoman din maşină 100.000 de euro. Bărbatul de 39 de ani a fost imediat transportat la spital, dar rana din picior nu i-a pus viaţa în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.