pancotaȘoimii Pâncota a fost cea mai grăbită divizionară C arădeană în această vară. Trupa din Podgorie a lăsat introducerile la o parte și, în timp ce antrenorul Dan Cuedan își conturează deja primele păreri despre tinerii aflați în probe, la Pâncota se strâng rândurile pentru primul amical, cel cu gruparea timișeană Hajduk Diniaș.
Confruntarea e programată în fieful Șoimilor, miercuri de la ora 18,00.
În acest timp, președintele Pavel Piroș anunță că mijlocașul clujean Florin Țene e pe punctul să fie înregimentat cu acte în regulă de alb-negri. „Am fost la Cluj pentru a-i obține actele, urmează să stabilim cu el clauzele contractuale. Probabil până la sfârșitul săptămânii ajun­gem la un acord”, a dezvăluit conducătorul echipei care sezonul trecut a avut cele mai bune rezultate dintre toate arădenele.
Pe 22 iulie, Dan Cuedan și elevii săi urcă în cantonament la Moneasa pentru o săptămână. Piroș a indicat că la finalul stagiunii montane în program sunt cuprinse și câteva zile acordate refacerii, cel mai probabil urmând a se merge la Gyula.
În altă ordine de idei, după des­părțirile de Pavel, Huțanu și Copil, conducerea clubului a decis să nu prelungească înțelegerile cu Sorin Leucuța, Ciprian Rus, Roberto Bodea și Sebastian Cheșa.

Recomandările redacției