Florina Ionescu: „Înțeleg situația prin care trec deoarece și eu am fost infectată și știu ce presupune lupta cu acest virus”

0
868

Managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ec. Florina Ionescu, împreună cu Directorul de Îngrijiri, asist.lic. Otilia Popa și cu Directorul Medical dr. Mircea Onel au discutat astăzi, cu o parte a pacienților de pe secțiile Spitalului Covid-19 din Grădiște, precum și cu personalul medical aflat la serviciu.


”Am mers împreună cu echipa medicală la spitalul din Grădiște, pentru a afla care este situația la zi. Am vrut să discutăm, atât cu personalul medical, cât și cu pacienții. În ceea ce privește personalul medical, ne-a interesat dacă are cele necesare – și aici mă refer la aparatură medicală și echipamente de protecție.  Am intrat în saloane, la pacienți cu COVID-19 pentru a afla, direct de la ei, dacă întâmpină probleme în ceea ce privește calitatea actului medical sau vizavi de comportamentul medicilor, asistentelor ori infirmierelor. Am găsit pacienți mulțumiți care, deși trec prin momente deosebit de grele, au speranță în ziua de mâine și au încredere în personalul medical. Am găsit astăzi la Spitalul Covid-19 un colectiv medical unit, în slujba pacientului. Am văzut oameni cu speranță de vindecare. Înțeleg situația prin care trec deoarece și eu am fost infectată și știu ce presupune lupta cu acest virus deosebit de contagios”, a explicat Florina Ionescu, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Mâine, managerul spitalului va fi prezent pe secțiile COVID-19 din incinta clădirii din Piața Mihai Viteazu.
”În perioada următoare îmi propun să discut cu fiecare secție în parte: de la medicul șef și până la brancardier, pentru a înțelege problemele și nevoile fiecăruia. Treaba mea este să asigur toate cele necesare pentru ca singura grijă a personalului să fie pacientul”, a mai precizat Florina Ionescu, managerul interimar al SCJU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.