Fluier final cu Manea la pământ

0
270

maneaAl doilea marcator stagional al UTA-ei, după golgheterul Ma­rius Curtuiuș, este Alex Manea. Fundașul care e titular de drept începând cu deplasarea de la Cluj, când a marcat punctul victoriei „textiliste”, a înscris și astăzi un gol esențial. Fostul fotbalist al Caransebeșului a tras de la distanță, mingea a lovit bara, dar și pe portarul Baican, după care s-a oprit în plasă. Era debutul reprizei secunde și arădenii egalau la 2.
Cu 6 minute înainte de final a venit și „dubla” lui Curtuiuș, „alb-roșii” apărând fără mari pro­bleme avantajul luat pe tabelă. La chiar ultima fază, gazdele au trimis balonul în careul oas­peților, Manea a sărit la cap, un adversar s-a băgat sub el, iar arădeanul a căzut rău la pământ. „Centralul” a fluierat fault în atac, dar apoi și sfârșitul confruntării, motiv de bucurie pentru elevii lui Roland Nagy, Alex Manea fiind ignorat puțin. În rea­litate, acesta din urmă se afla într-o stare de semi-conștiență, respira greu după impactul dur cu solul, în cele din urmă primind și îngrijirile maseurilor.
Odată trecută sperietura, ajutat de Burlă și Miki Tomescu, fundașul „alb-roșiilor” chiar s-a îndreptat și el spre sectorul re­zer­vat galeriei „Bătrânei Doamne” pentru salutul de final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.