flutureSub privirile preşedintelui Federaţiei Române de Badminton, Animoma Huţu, s-a desfăşurat, vineri, prima ediţie a Cupei Presei la badminton. Patru terenuri amenajate la sala de sport a Liceului Pedagogic au fost gazdele luptei cu adversarii, dar mai ales cu „fluturaşul”, câştigată în cele din urmă de Marius Herţa (Sportsin), urmat în „careul de aşi” de către Dan Coita (Arad Reporter), Florin Coita (Arq) şi Daniel Scridon (Jurnal Arădean). În concursul cadrelor didactice, s-au clasat în frunte: Daniel Mărcuş, Raul Petcuţ (ambii Şimand), Gabriel Iazbinsky (Pedagogic) şi Cristian Ţigan (Şiclău).
Proba de dublu a revenit perechii Dan Lazăr (Aradon) / Mărcuş, neînvinsă în cele 5 jocuri susţinute, urmată pe podium de cuplurile: Fl. Coita / Petcuţ şi Scridon / Ţigan.
„Am rămas surprinsă, dar şi bucuroasă în acelaşi timp, de iniţiativa presei arădene. Am intenţionat să organizez prima competiţie pentru zia­rişti la Timişoara, dar Aradul a luat-o înainte”, a declarat, la final, Animoma Huţu, preşedintele FR de Badminton, care a efectuat, alături de profesorul Daniel Mărcuş, „sufletul” manifestării, festivitatea de premiere a unei competiţii ce se doreşte a deveni una tradiţională.

Recomandările redacției