Un foc făcut pe strada Poetului a fost motivul pentru care mai multe persoane au intrat în panică de teama de a nu se extinde și poate chiar să se ajungă la o nenorocire.

Se pare că un bărbat în vârstă de 39 de ani care a aprins marți, 6 august 2019, un foc pe un teren viran situat pe strada Poetului a fost autorul care a provocat panica în rândul celor ce se aflau în preajmă și care au văzut fumul provocat de foc.

Bărbatul a fost sancționat contravențional de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică. Cei care au alertat autoritățile, la numărul de telefon al Dispeceratului DGPL Arad, au fost localnicii din zonă, îngrijorați de posibila propagare a unui incendiu pentru că bărbatul responsabil pentru foc era înconjurat de lemne și de materiale din carton care se puteau aprinde în orice moment.

Înainte de a fi îndepărtat din zonă, L.C. a trebuit să stingă focul, să curețe perimetrul afectat și a fost amendat cu 200 de lei, conform legii privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din zonele urbane.

Recomandările redacției