Focar de Covid-19 la Seleuș. Primarul Cristian Branc a fost confirmat pozitiv

0
891

Săptămâna trecută la Seleuș atât viceprimarul comunei cât și medicul de familie, au fost depistați cu Covid 19. În urma anchetei epidemiologice a DSP Arad, au fost testați toți angajații primariei, fiind găsit pozitiv și primarul Cristian Branc. După depistarea viceprimarului și a medicului, angajații primariei Seleuș au intrat în izolare la domiciliu pe tot parcursul anchetei epidemiologice. Potrivit informațiilor noastre, în momentul de față 15 persoane din comuna Seleuș sunt infectate cu Covid 19. Ca urmare a acestui fapt, autoritațile solicită luarea urgentă a măsurilor ce se impun în astfel de situații.

Senatorul Ioan Cristina solicită Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă să acorde o atenţie deosebită situaţiei de la Seleuş, unde funcţionarea administraţiei locale este pusă în pericol de infectările cu noul coronavirus.

Autorităţile abilitate trebuie să fie foarte atente, să ia de urgenţă orice măsuri se impun astfel încât funcţionarea administraţiei locale din Seleuş să nu fie pusă în pericol”, a declarat Ioan Cristina.

Senatorul este alături de administraţia şi de locuitorii comunei în aceste zile în care virusul a fost confirmat în localitate, inclusiv primarul Cristian Branc şi alţi angajaţi ai primăriei fiind infectaţi. „Sunt alături de prietenul meu Cristi Branc și de familia lui, de întreaga comunitate din Seleus, și le doresc sa treacă cu bine peste acest moment dificil. Fiți responsabili, multă sănătate tuturor!”, a fost mesajul senatorului liberal pentru cei din Seleuş.

Corina Henegar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.