motorina[1]Poliţiştii Secției nr 1 Arad au surprins în flagrant, ieri noapte, trei persoane care sustrăgeau combustibil din rezervorul unui autocamion parcat pe autostrada A1.
În zona parcării de pe autostrada A1, la km. 530, pe sensul de mers Arad – Timișoara, au fost surprinse în flagrant, în noaptea de 20/21 august, trei persoane care sustrăgeau aproximativ 200 de litri de motorină, din rezervorul unui autotren aflat în parcare.
Deoarece la somarea verbală a poliţiştilor cei trei au încercat să fugă şi chiar să oprească acțiunea polițiștilor, s-a executat foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Întrucât aceştia au încercat să fugă cu un autoturism, poliţiştii au executat mai multe focuri de armă, unul din cei trei fiind rănit superficial la picior.
„Au fost prinşi şi identificaţi Alin A., Claudiu B. şi Cătălin B., toţi din judeţul Timiș. Persoana rănită la picior a fost transportată la Spitalul Județean Arad pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior a fost condusă la sediul I.P.J. Arad pentru continuarea cercetărilor”, ne declara comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Recomandările redacției