Elevii și profesorii din școlile speciale din Arad beneficiază de  materiale de protecție împotriva Covid-19, aduse de Consiliul Județean, printr-un proiect cu fonduri europene.  Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 460 mii lei.

Așadar, Consiliul Județean a achiziționat , pentru protejarea elevilor și a cadrelor didactice măști de protecție de unica folosință, dezinfectante, combinezoane de protecție, mănuși de unică folosință și nebulizatoare.

 Obiectivul general al proiectului este: ”Creșterea capacitații de gestionare a crizei sanitare prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-COV-2 în unitățile de învățământ special subordonate Consiliului Județean Arad”.

Județul Arad, în calitate de beneficiar, a semnat în data de 16.12.2021 Contractul de Finanțare pentru proiectul: „Consolidarea capacității unităților de învățământ din subordinea Consiliului Județean Arad pentru gestionarea pandemiei generate de virusul SARS-COV-2”, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Recomandările redacției