Cumulând meciurile amicale ale primelor două echipe ale „Bătrânei Doamne” în această iarnă, avem un golgheter inedit. Este vorba despre Vlad Michel, care a înscris în Spania, în testul cu TSV Steinbach, apoi a avut alte trei reușite în tricoul UTA-ei II, două cu Oșorheiul și unul la Mako.
Forma arătată în amicale de mijlocașul de bandă nu a fost întâmplătoare, căci acesta a „recidivat” și în primul meci pe puncte al „satelitului”. La Timișoara, în mini derby-ul Vestului cu ACS Poli II, Vlad a înscris un gol demn de genericele TV. Șutul său de la 21 de metri a găsit vinclul porții lui Contra, reușita fiind cu atât mai prețioasă și spectaculoasă cu cât a fost marcată cu dreptul. „Într-adevăr, folosesc în special stângul, piciorul meu de bază, la șuturi și centrări, dar de data aceasta așa a cerut faza. Adversarul mi-a blocat stângul, dar nu am stat pe gânduri și am tras cu celălalt picior. Am înscris, poate, cel mai frumos gol din carieră, dar și important, atâta timp cât am câștigat chiar la Timișoara și chiar la debutul în retur. Bineînțeles, nu vreau să mă opresc aici, nici eu, nici echipa. Vrem să scăpăm rapid de acea ultimă poziție în clasament ce nu ne face cinste”, a menționat fotbalistul de 21 de ani.
Spre deosebire de alți fotba­liști care s-au antrenat sub comanda lui Laurențiu Roșu în Spania și care au fost trimiși apoi la UTA II, Michel Vlad a acceptat situația. „Dacă așa a decis domnul antrenor, eu nu am decât să mă supun deciziei și să dau tot ce am mai bun la echipa a doua. Prin evoluții bune și rea­lizări cum a fost cea de la Ti­mișoara sunt sigur că, mai repede sau mai târziu, se va mai apela la mine la prima echipă. Până la urmă, fotbalul înseamnă muncă la antrenamente și implicare totală în jocuri, indiferent de nivel. Nu mă dau bătut, lupt pentru un loc în prima echipă”, a adăugat utistul.
Vă reamintim că Michel Vlad a debutat cu gol în liga secundă, în vara lui 2015, într-un meci cu Mioveniul. A mai prins și alte me­ciuri, mai trecându-și printre altele în cont și o pasă de gol în deplasarea de la Oradea, castigate de UTA cu 4-0.

Recomandările redacției