icim2Baschetbalistele arădene au făcut o ultimă repetiţie cu public înaintea turneului final al Ligii Europei Centrale, competiţie programată la sfârşitul săptămânii viitoare la Alba Iulia. Ultima clasată, SCM Craiova, a fost o simplă parteneră de antrenament pentru   liderul Ligii Naţionale, care avea să rodeze tot lotul. Cu ocazia zilei de 8 Martie, suporterii le-au întâmpinat pe fete cu flori, iar favoritele şi-au apropiat fără probleme victoria. Meciul din Polivalentă a fost fără istoric, iar diferenţa dintre prima şi ultima clasată nu avea cum să nu se vadă, oltencele încercând doar să limiteze proporţiile scorului. Jose Araujo a pus accent mai mult pe apărare, oferindu-le o nouă şansă jucătoarele din linia a doua, dar chiar şi aşa diferenţa de la final avea să fie consistentă.
SCM Craiova a oferit, totuşi, o replică neaşteptat de bună în prima parte, tabela indicând scorul de 46-32. Arădencele s-au impus mai clar în ultimele două sferturi, astfel că scorul final a fost 87-49, toate cele 11 jucătoare trecându-şi numele pe lista marcatoarelor. O victorie obţinută mai mult cu gândul la săptămâna viitoare, când Brosovszky şi colegele sale ar putea intra în posesia primului trofeu al sezonului.
Pentru Univ.Goldiş ICIM, care va încheia sezonul regulat pe primul loc, au evoluat: Engelman 15 (1×3), Milovanovic 10, Manta 9, Crăciun 9, Rhoads 8, Cosby 8, D. Moraru 7 (1×3), Broomfield 7, Manea 6, Mercea 5 (1×3) şi Brosovszky 3 (1×3).

Recomandările redacției