Formare profesională pentru angajații arădeni din sistemul social

0
315

Personalul care își desfășoară activitatea în sistemul social a fost instruit în cadrul unui proiect amplu – „EDUC – PLUS – Formare permanenta și profesionalism pentru servicii de calitate acordate copiilor din sistemul de protecție”.
Acest proiect a urmărit formarea personalului educativ din serviciile de tip rezidențial, bunele practici de parteneriat public-privat și participarea copiilor.
Prin specialiștii săi, DGASPC Arad a instruit în cadrul acestui proiect 20 de educatori din sistem care lucrează cu copiii din casele de tip familial Lipova. Au avut loc două seminarii județene cu 20 de participanți, iar zece tineri din sistem au participat la dezbateri cu teme privind implicarea lor în viața comunității.
Scopul proiectului a fost îmbunătățirea șanselor de integrare socială a copiilor și tinerilor din sis­- temul de protecție găzduiți în servicii de tip rezidențial prin promovare de strategii, măsuri și pro­- grame de formare care vizează creșterea profesionalismului personalului educativ și bunele practici de parteneriat public-privat pentru incluziune socială și non-discriminare.  (S.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.