Forțeaza FRF-ul și televiziunile mâna UTA-ei? Interesul în jurul arădenilor e mare

0
238

La Clinceni, UTA a bifat prima televizare a sezonului pe postul național Digi Sport. Fiind vorba des­pre un meci în deplasare, producătorii nu au avut nevoie de acceptul arădenilor, care – însă – nu a venit nici până la această oră pentru partidele de acasă, de pe arena „Otto Grefner” din Șiria. Cu toate astea, în programul televiziunii menționate mai sus există prevăzută partida UTA – CS Mioveni, din cadrul etapei cu numărul patru a ligii secunde la fotbal. Cert este că „oficialii” arădeni nu au primit oferte concrete din partea Digi legate de cedarea drepturilor TV pentru ediția de campionat 2017-2018, dar, în schimb, au fost „încercați” cu telefoane de diferiți federali, care încearcă să le inducă ideea că totul s-a vândut la pachet, iar UTA e parte integrantă a pachetului.
Până la această oră, din câte știm noi, utiștii nu au lăsat garda jos și le-au reamintit celor de la FRF că ei nu au mandatat pe nimeni să le vândă drepturile TV pentru campionatul în curs. Adică nimeni nu te poate obliga să te dispensezi de ceva, dacă nu-ți convin termenii, în acest caz prețul de second-hand. Probabil, urmează zile calde de discuții, poate și negocieri între conducerea „Bătrânei Doamne” și Digi TV, cu arădenii deciși să nu le deschidă porțile carelor TV naționale în caz că nimic nu se schimbă.
Teoretic, UTA poate fi în locul celor de la Juventus București anul trecut, doar că Digi știe că audiențele formației din Colentina nici nu se apropie de cele ale celei mai titrate grupări din Provincie. Deocamdată, cu ochii pe UTA au stat din tribunele arenei din Clinceni persoane importante din fotbalul mare, care mai au la dispoziție 15 zile să facă transferuri dacă le sare ceva în ochi. Fostul internațional, Florin Prunei, steliștii Argăseală și MM Stoica sau Vasile Miriuță, antrenorul Chiajnei, care a refuzat să-i conducă pe „roș-albi” în această vară, au fost printre cei care au asistat pe viu la demonstrația de forță a arădenilor în județul Ilfov. Jucători ca Stahl sau Burlă încă atrag prim divizionarele, deși fcsbiștii au avut și un alt interes, acela de a-i vedea la lucru pe Niga, M. Ion, Simion sau V. Mihalcea, împrumutați echipei lui Lincar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.