Forum economic internaţional în orașul nostru

0
320

În perioada 21-23 aprilie 2017 se va desfășura la Arad prima ediție a Forumului Economic Internațional. Evenimentul, organizat de către Filiala Arad a Patronatului Național Român și Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație, va găzdui reprezentanți ai mediului de afaceri și administrativ din România, Republica Moldova, Serbia, Ungaria și Italia. „Forumul își propune să fie o platformă de comunicare și schimb de experiență între firme din țările din estul și centrul Europei. Principalele domenii de participare sunt agricultura, producția alimentară, industria ușoară, industria textilă și comerțul, iar o componentă importantă a Forumului va fi dialogul social transfrontalier”, a spus Ciprian Demeter, președintele Filialei Arad a Patronatului Național Român.
„Dincolo de componenta economică, în cadrul Forumului vor fi abordate teme de mare actualitate precum relația dintre educație și piață, dintre presă și dezvoltare economică și nu în ultimul rând dintre autoritățile publice și mediul de afaceri”, a declarat dr. Antoniu Martin președinte pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.
Sub auspiciile Forumului va avea loc și lansarea a două vo­lume semnate de prof.univ.dr. Andrei Marga, la Librăria „Cărturești”. Evenimentul, prezentat de către prof. univ. dr. și scriitorul Gheorghe Schwartz, va avea loc sâmbătă, 22 aprilie 2017, de la ora 16.00.
(A.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.