A fost lovită şi călcată de maşină

0
221
accident
Femeia a suferit răni la cap şi umăr

O femeie a fost transportată la spital, marţi dimineaţa, după ce a fost lovită de o maşină, la intersecţia dintre strada Pădurii şi Conduraşilor. Se pare că, aceasta a fost şi călcată de maşină după ce a fost lovită. Din primele cercetări, a rezultat că femeia a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind accidentată de un autoturism Dacia Logan, condus de un bărbat în vârstă de 80 de ani. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a reieşit că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

„Femeia, în vârstă de 33 de ani, a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost accidentată de un autoturism Dacia Logan, condus de un bărbat în vârstă 80 de ani. Conform procedurilor, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, în urma testării rezultatul fiind negativ. Femeia a fost accidentată uşor”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale, aceasta suferind un traumtism cranio-cerebral şi un traumatism la umăr, în urma impactului.

„A suferit un traumatism cranio-cerebral, dar cu constiinţa păstrată, şi un traumatism de umăr în curs de investigaţie. Încă nu se ştie dacă e vorba de o fractură sau luxaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt a Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean Arad, Adrian Wiener. Femeia este internată în spital, dar în acest moment, starea ei este stabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.