ineuutaami1UTA și trupa din Țara Zarandului au încins, ieri, dimineață o ultimă joacă pe 2014.
Pe sinteticul de la Șega, echipele lui Roli Nagy respectiv Cristi Sculici au avut ritm bun și multe faze de poartă, lăsând, parcă, o undă de regret că nu se mai joacă meciuri oficiale.
Cu Georgiu vârf de lance, alb-albaștrii au fost în prim-plan la început de meci, când Mitrea s-a evidențiat de câteva ori în fața jucătorilor pregătiți de fostul său antrenor de la Vladimirescu. UTA a început apoi să construiască mai eficient, iar Cipri Rus a apărut în trei rânduri la finalizare, fără să găsească însă drumul spre gol.
Cei doi antrenori și-au modificat mult distribuțiile la pauză și în joc a apărut o doză în plus de prospețime. UTA s-a concentrat mai bine și a reușit să facă diferența. Mai întîi, Bulza a deschis scorul din careul mic în urma unei faze create de Dobrean la care a contribuit și Rus, apoi Wild a făcut 2-0, după ce a urmărit foarfeca aceluiași Bulza, respinsă de un blocaj advers.
„Era mai frumos 2-1”, i-a strigat Sculici lui Mitrea, după ce elevul său de până acum un an i-a mai parat două ocazii spre un final care apropie cele două echipe de vacanța de iarnă.
UTA: Mitrea – Er. Wild, V. Cotoc, Botiș, Suslak – Chindriș, Burlă – Leucuța, Copil, Piț – C. Rus. Au mai jucat: Dobrean, Ghiunghiuș, Moza, Bulza, Gheorghiță, Borteș.
Ineu: Gorun – Zdrențan, Ev. Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Hrezdac, Bilia – Kocsis, Crișan, Stănaia – Georgiu. Au mai jucat: Iacob – Purece, Talpaș,Tomuț, Ciobanu, Popovici, Șulumberchean, Chirilă, M. Cotoc, Boldizsar.
Arbitri: Mircea Ardelean – Alina Mihoc, Paul Ardelean.

Recomandările redacției