bumbacConstantin Bumbac, adus la Arad în al doilea an de primă ligă al perioadei Nicolae Bara – Sandu Ion, și-a reziliat contractul cu suferinda Unirea Alba Iulia și a ajuns la FC Farul Constanța, unde l-a dorit antrenorul timișorean Alin Artimon. Bumbac (29 de ani), care a mai bifat o experiență și la Gloria Arad, a semnat cu cei de la malul Mării Negre până la vară, cu obiectivul de evitare a retrogradării din B1.
„Am venit cu spirit de muncă, mai ales că vin după o perioadă în care nu am jucat la Alba Iulia din cauza problemelor financiare de acolo, iar împreună cu ceilalţi colegi am decis să nu mai jucăm, fiindcă nu eram plătiţi de luni de zile”, le-a declarat Bumbac celor de la Cuget Liber. Farul o duce greu în actuala stagiune, fiind ultima clasată a primei serii din liga secundă. Constănțenii au reușit doar 3 victorii în tur și au pierdut nu mai puțin de 9 confruntări. Cu cele 9 puncte, trupa lui Artimon luptă să scape de retrogradare alături de alte cinci formații: Chindia Târgoviște (locul 8 – 13 puncte), Dunărea Galați (9 – 12p), Rapid CFR Suceava (10 – 12p), Dinamo II (11 – 11p) și CS Buftea (12 – 11p).
Înaltul fundaş central a mai jucat la echipele Foresta Suceava, Jiul Petroşani, Cetate Deva, Corvinul 2005 Hunedoara, CFR Timişoara ori CS Mioveni. La Arad a stat între 2007 şi 2009.

Recomandările redacției