Fostele unități din zona Polivalentă, lăsate în paragină

1
1245

Dacă unele zone centrale arată deplorabil după ce mai multe unități s-au închis, de cartiere probabil că n-ar trebui să ne mirăm. Zona Polivalentă, aproape de fântâna care n-a fost pornită anul acesta, spații funcționale folosite în trecut, în urmă cu ani de zile sunt acum într-o stare deplorabilă, închise, distruse și frecventate chiar și de cei fără adăpost.

Spațiile sunt la parter de bloc, iar zona ar arăta bine, aici fiind un spațiu verde bogat și îngrijit. Însă, fostele unități închise de ani grei strică imaginea zonei. Aici au funcționat în trecut magazine alimentare, localuri și alte unități. Acum sunt amintire. Însă ce a rămas e în ruină, gramurile sunt sparte, iar pereții sunt scriși cu graffiti. Unii proprietari de spații amenință cu poliția pe cei care încearcă să intre, lăsând afișe, în timp ce alții, mai speră să-și închirieze spațiile. Greu de crezut că, cel puțin deocamdată, exaistă vreo șansă ca un spațiu de aici să deservească la ceva, în contextul problemelor economice actuale. 

1 COMENTARIU

  1. În zonă lipsește o farmacie,iar despre fântână….Ne punerea ei în funcțiune, se datorează incapacității administrației locale dezinteresată se pare de acest obiectiv.Nici anul trecut n-a funcționat,cu excepția unor zile,puține la număr,când au funcționat duzele din perimetrul exterior, la presiune redusă.Noi locuitorii din această zonă,cerem primăriei Arad,reabilitarea și punerea în funcțiune a acestei frumoase fântâni,pentru care la construirea ei,sau consumat bani mulți de la buget.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.