Laszlo Balint are bagajele făcute la Craiova: „Scaunul lui se clatină foarte tare”

Antrenorul alb-albaștrilor a dezamăgit, după ce a transformat fotbalul-șampanie al lui Reghe în șpriț!

CS Universitatea Craiova nu arată deloc bine de când este antrenată de Laszlo Balint. Rotaru a schimbat antrenorul pentru că nu avea încredere în capacitatea lui Reghecampf de a gestiona vestiarul, dar și din cauza altor lucruri care l-au deranjat vizibil pe patronul alb-albaștrilor.

Finanțatorul trupei din Bănie l-a prezentat pe Balint drept o mână forte, care urma să dea milităria jos din pod la Craiova și să construiască o echipă agresivă, care să domine orice adversar. A fost fix invers. Alb-albaștrii au devenit mai moi, mai lenți și ineficienți în majoritatea cazurilor.

Ion Crăciunescu este de părere că Laszlo Balint are zilele numărate pe banca tehnică a formației din Bănie după meciurile slabe ale Universității Craiova din startul acestui sezon.

Scaunul antrenorului se clatină foarte tare din câte am auzit. Vom vedea dacă am dreptate sau nu. Toată lumea se aștepta la mai mult. Echipa nu și-a intrat în mână. Se joacă pe niște bani, pe o calificare. Dacă nici aici nu arăți nimic, nici atitudine, nici execuții, o Craiova adormită, depășită total. A scăpat ușor cu 1-0. Mai au șanse să se redreseze, dar cu un joc ca ăsta nu există așa ceva”, a declarat Ion Crăciunescu la Fotbal Club.

Narcis Răducan bănuiește care e cauza rezultatelor slabe ale alb-albaștrilor din acest start de sezon: antrenorul Laszlo Balint nu se potrivește la această echipă.

Evoluțiile din ultimele etape ale Craiovei avertizau că echipa nu merge, nu este cea mai bună versiune a ei și, indiferent de adversar, va avea probleme. Adică n-au ajuns încă la jocul pe care îl doreau. El (n.r.: Laszlo Balint) este pe un tărâm foarte fierbinte în momentul acesta, știa de la început unde a venit și mie mi se pare ceva mai profund faptul că pare să nu se potrivească filosofia lui de fotbal cu echipa la care activează. Pentru că el este un antrenor bun, dar mie mi se pare că la Universitatea Craiova ar trebui altceva, un alt profil de antrenor este mai apreciat. Dacă au greșit? Vom vedea la sfârșit. Mie mi se pare că nu se potrivește în momentul acesta, cum, la un moment dat, aveam impresia că Șumudică nu se potrivește la CFR Cluj. Și nu putem să spunem că Șumi nu este un antrenor extraordinar la nivelul Ligii 1. Așa mi se pare (n.r.: că pare din alt film). Și uneori comunicarea lui Balint naște discuții”, a spus Narcis Răducan, la Fotbal Club.

sursa: 3minute.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției