tarcea irimiaLa reunirea Șoimilor Pâncota, Pavel Piroș a mai oferit o surpriză: conducerea clubului a fost întărită cu fostul arbitru timișorean Sorin Tarcea!
„L-am cooptat lângă cei doi colaboratori ai mei, Ioan Boiciuc – director de competiții și Vasile
Rad – consilier sportiv. Sorin Tarcea va îndeplini rolul de director sportiv, iar în atribuțiile sale intră, printre altele, legătura cu Federația Română de Fotbal”, a explicat președintele alb-negrilor.
Sorin Tarcea e născut în Timi­șoara pe 12 decembrie 1981 și-a început arbitrajul în 1997. A promovat în Divizia C în anul 2003, iar după doi ani mai făcea un salt, în eșalonul al doilea. A respirat și aerul primei ligi între 2008 și 2011, în rolul celui de-al patrulea oficial. Tarcea a îndeplinit și funcția de vicepreședinte al Comisiei Județene a Arbitrilor Timiș, unde a fost responsabil de compartimentul tehnic și pregătire fizică.
De-a lungul carierei de arbitri, Sorin Tarcea a condus mai multe meciuri în care au fost implicate echipele arădene. La primul antrenament al Pâncotei din noua sta­giune, mărturisea că de neuitat e chiar cel dintre actuala sa echipă și UTA, din Cupa României. Trupa din Podgorie a învins atunci echipa alb-roșie cu 1-0, grație reușitei lui Bebe Mitu, care înscria un gol superb din lovitură liberă.
În acel joc, printre altele, Sorin Tarcea l-a avertizat pe actualul său coleg de club, Cristian Irimia.
Ultimul său meci de la Liga a III-a a inclus, de asemenea, o protagonistă arădeană. Era 17 mai 2014 când Național Sebiș învingea la Oșorhei cu 2-1, în play-off.
Șoimii Pâncota dispută azi primul amical al verii. Pe arena timișoreană CFR, echipa arădeană se confruntă cu Ripensia.

Recomandările redacției