Fostul deputat Riviş Tipei, cercetat că şi-a bătut nevasta

0
287

 

rivis tipeiLider al comunităţii penticostale şi fost deputat în Parlamentul României, în legislatura 2008-2012, Lucian Riviş Tipei este cercetat de organele de urmărire penală după ce, în seara zilei de vineri, 23 mai, în jurul orei 20,30, acesta şi-ar fi bătut soţia, lovind-o cu dosul palmei peste faţă.

Evenimentul ne este confirmat de însuşi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad, care, prin vocea mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul instituţiei, precizează că „un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină, prin apelul unic de urgenţă 112, la o locuinţă din cartierul Grădişte, unde are loc un conflict domestic, cu agresiune fizică. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei, de 36 de ani, care a fost lovită în zona feţei. După aplanarea conflictului, două persoane, dintra care una poartă iniţialele R.T.L., iar cealaltă – se pare tot un membru al familie –  au fost amendate, conform Legii 61/1991, fiecare, cu 200 de lei”.

Soţia fostului deputat nu s-a mulţumit doar cu amenda pe care a primit-o soţul ei, ci, mai mult, a depus şi o plângere prealabilă, actele de urmărire penală urmând a ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, fază a urmăririi în care magistraţii nu au confirmat, dar nici nu au infirmat evenimentul.

Contactat telefonic, Lucian Riviş Tipei a lăsat să se înţeleagă că incidentul petrecut vineri seara a avut loc, dar a refuzat să declare mai multe. „E o chestiune personală, de familie, pe care nu o comentez”, a rezumat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.