Fostul director SRI, arădeanul Florian Coldea, internat la Viena

0
856

Arădeanul Florian Coldea, fost director adjunct SRI, suferă de o boală gravă și se tratează în Austria. Conform declarațiilor jurnalistului Roșca Stănescu, în cadrul emisiunii ,,Jocuri de putere”, Coldea ar suferi de Parkinson, tratându-se la un spital din Viena.  Stănescu a făcut marți seară acestă dezvăluire la Realitatea Plus.

Se pare că fostul director  SRI ar suferi de această boală de câțiva ani, de când era încă în  funcție, și a fost criticat la vremea respectivă în presă  deoarece  a fost lăsat să conducă o instituție atât de importantă, fiind atât de grav bolnav.

„Îl compătimesc, pentru că boala asta este foarte grea și este posibil să fie, în cazul, lui, incurabilă. Suntem într-o perioadă în care nu e bine să-i vorbim pe oameni de rău, deși domnul Coldea ar merita. Apropo de simptome, în urmă cu câțiva ani, presa a descoperit această afecțiune gravă de care suferea domul Coldea și a prezentat imagini de la o întâlnire oficială în care tremura, nu își mai putea controla tremuratul capului, mimica, mâinile. Este o boală gravă. Dacă domnia sa era în funcție și suferea de această boală atât de gravă – domnia sa tăia și spânzura în această țară – nu a fost nimeni capabil să-l oprească, să-l trimită la doctor?! Chiar încredințăm soarta a milioane de oameni pe mâna unui om bolnav de o asemenea afecțiunie care atacă sistemul nervos?! Trebuia să fie trimis în concediu medical”, a precizat jurnalistul Roșca Stănescu pentru Realitatea Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.