Fostul fundaș al UTA-ei, Marius Tomozei, actual jucător al „câinilor roșii”, a ieșit accidentat după doar câteva minute scurse din partida de la Botoșani de la începutul acestei luni, acesta necesitând intervenție chirurgicală.

Sosit în această iarnă la Dinamo, Marius Tomozei a fost atacat dur de Malcom Edjouma și nu a mai putut continua partida.

Fundaşului dreapta i-a fost provocată o ruptură de ligamente iar, deși operația a decurs bine, riscă să nu mai joace niciun meci în actuala stagiune. Cel mai probabil, Tomozei ar urma să stea 6 luni departe de gazon.

Marius Tomozei a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a fost accidentat de Malcom Edjouma în minutul 5 al meciului FC Botoșani vs Dinamo București. Formată din medicii Radu Paraschiv și Constantin Tiberiu Horcea, echipa medicală a realizat reconstrucția ligamentului încrucișat anterior și sutura meniscului intern și extern la genunchiul stâng al fotbalistului dinamovist. Multă sănătate și o recuperare cât mai rapidă, Marius Tomozei”, au transmis oficialii Dinamo, pe pagina lor de Facebook.

Recomandările redacției