alexandra_stanAlexandra Stan a mai fost bătută şi de fostul ei iubit, Antonio Anghel.

Acum un an, Antonio Anghel, fostul iubit al artistei, a dezvăluit că o agresa frecvent. S-au cunoscut într-un club de fiţe din Mamaia, şi-a abandonat iubitul şi au rămas împreună peste noapte.

„Lucra la bar pentru mine, doar că… era o femeie uşoară şi mă epuiza. Nu e o fată proastă. Mă comportam urât cu ea. O băteam, o scuipam… Însă ea voia să se mărite cu mine. Am fost împreună şase luni. A plecat plângând, iar a doua zi m-a reclamat la poliţie că am vrut să o duc la produs. S-a combinat cu prietenul meu cel mai bun, m-am certat cu ăla… M-am certat cu toată lumea din cauza ei”, a spus Antonio.

Cântăreaţa Alexandra Stan, din Constanţa, a fost tratată sâmbătă de medicii Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, după ce ar fi fost bătută de impresarul Marcel Prodan. Tatăl Alexandrei Stan spune că incidentul s-ar fi întâmplat la ieşire din localitatea Valu lui Traian, iar un echipaj de la Rutieră ar fi dus-o la spital.

Situaţie incredibilă la Constanţa, sâmbătă, 15 iunie, când cunoscuta cântăreaţă Alexandra Stan a fost bătută cu brutalitate de către impresar. Norocul artistei a fost acela că un echipaj al Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, trecea prin zonă şi a oprit. I-a legitimat pe cei doi, după care a dus-o pe Alexandra la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Sâmbătă, la ora 19.00, un echipaj din cadrul Poliţiei Rutiere venea de pe autostradă, de pe A4 să intre în municipiul Constanţa, pe DN3. Pe marginea drumului a văzut o maşină, un Jeep, şi un bărbat şi o femeie care se agitau pe lângă maşină. Nu se băteau! A oprit să vadă despre ce este vorba. I-a legitimat pe cei doi, a recunoscut-o pe tânără şi ea a spus că nu mai vrea să stea cu bărbatul, că e impresarul ei, că s-au certat şi nu mai vrea. Nu s-au lovit de faţă cu Poliţia, au avut un comportament civilizat. Poliţiştii au întrebat-o unde să o ducă, la spital, acasă, la Poliţie. Ea a spus că vrea la spital. Am dus-o la spital şi în urmă a venit şi impresarul. După ce a fost tratată, poliţiştii au întrebat-o din nou unde s-o ducă, la care ea a spus că vrea să plece cu impresaul şi a plecat cu el, a declarat, pentru Replica, Ciprian Sobaru, şeful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Potrivit poliţiştilor rutieri, ambele persoane prezentau răni la nivelul feţei, scrie Replica de Constanţa.

Cristina Mastacăn, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătorie, a declarat, pentru Replica faptul că, până la această oră, avocatul Alexandrei Stan nu a depus nici o plângere pe numele agresorului. Cântăreaţa Alexandra Stan, din Constanţa, a fost tratată sâmbătă de medicii Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, după ce ar fi fost bătută de impresarul Marcel Prodan. Tatăl Alexandrei Stan spune că incidentul s-ar fi întâmplat la ieşire din localitatea Valu lui Traian, iar un echipaj de la Rutieră ar fi dus-o la spital. Acesta a mai declarat că nu ştia că impresarul ei ar fi bătut-o în mod frecvent. Tot el a spus că Alexandra Stan se află acum acasă, la Constanţa. Alexandra Stan susţine că a fost bătută crunt. Am vrut să ies din maşină, din mers. M-a lovit. Eram disperată. S-a întâmplat să vină o maşină de Poliţie, au oprit, m-au legitimat şi m-au dus la spital. Vreau să ştie toţi fanii mei că nu am ajuns la concert din cauza lui Marcel Prodan. Avocatul meu a depus plângere. Am fost la medicul legist şi urmează să-mi fac toate analizele. Urmează să-mi reziliez contractul cu managerii mei, pentru că relaţia mea cu ei nu a fost foarte bună. Toată activitatea mea a depins numai de ei. Îmi doresc să se facă dreptate, a spus Alexandra Stan.

 

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției